Меню
Кошница

Medix

Антибактериален Гел Medix Antibacterial за Ръце 60 мл
Най-поръчвано
Марка: Medix
Антибактериален Гел Medix Antibacterial за Ръце 60 млБърз и лесен начин за поддържане на отлична хигиена на ръцете, където и да сте: в офиса, на път, на детската площадка, в автобуса, с домашния любимец, в здравни и обществени заведения. Компактният антибактериален гел за ръце от MEDIX унищожава 99,..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Антибактериален Гел Medix Professional за Ръце PC 504 400 мл
Най-поръчвано
Марка: Medix
Антибактериален Гел Medix Professional за Ръце PC 504 400 млДЕЗИНФЕКЦИРАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕБързодействащ гел на алкохолна основа за дезинфекция и почистване без необходимост от вода и сапун. Унищожава 99,9% от всички бактерии и вируси с обвивка, срещани в практиката.Бързодействащ гел на алкохолна основа з..
8.99лв. Без ДДС:8.99лв.
Марка: Medix
Ароматизатор Medix WC Fresh Drops с Аромат на Арктическа Свежест 55 гТвърдо тоалетно блокче с дълготраен аромат на океан.Грамаж: 55г.Нашият съвет:Закачете тоалетното блокче под ръба на тоалетната чиния, там където струята на водата е най-силна.Производител: Mексон ООД..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Medix
Ароматизатор Medix WC Fresh Drops с Аромат на Бор 2x55 гТвърдо тоалетно блокче с дълготраен аромат на Бор.Грамаж: 2 x 55г.Нашият съвет:Закачете тоалетното блокче под ръба на тоалетната чиния, там където струята на водата е най-силна.Производител: Mексон ООД..
5.09лв. Без ДДС:5.09лв.