Меню
Кошница

Чипсове

Марка: Chio
Чипс Chio Intense Кетчуп 135 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Картофен чипс с вкус на кетчуп. За интензивни..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Intense Люто Сирене 135 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Картофен чипс с вкус на сирене и чили. З..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Intense Морска Сол 140 гС Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Наслади се на любимия си вкус сол в най-свежия му вариант!Chio Intense – наситеният вкус на твоето..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Intense Пикантно Пиле 135 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Картофен чипс с вкус на люта чушка и п..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Intense Сметана и Билки 135 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Картофен чипс с вкус на сметана и би..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Интенс Сметана и Паприка 135 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Картофен чипс с вкус на сладък черв..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Морска Сол и Зехтин 140 гС Чипс Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кетчуп!Чипс морска сол и капка зехтин. 100..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Паприка 140 гКласическа паприка придава наситен цвят и богат аромат на перфектно подбраните картофени резени. Една подправка с уникална свежест и аромат на лято ще поведе сетивата ти на пътешествие и ще засити желанието ти за неподправен вкус. Вместо следобедна закуска, като допълнение към..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Паприка 255 гКласическа паприка придава наситен цвят и богат аромат на перфектно подбраните картофени резени. Една подправка с уникална свежест и аромат на лято ще поведе сетивата ти на пътешествие и ще засити желанието ти за неподправен вкус. Вместо следобедна закуска, като допълнение към..
4.29лв. Без ДДС:4.29лв.
Марка: Chio
Чипс Chio Пиле 140 гЧипс Chio Пиле е крехък и сочен като пиле на грил върху канапе от пресни картофи, този вкус е предпочитан от любителите на месните деликатеси и снаксове с изразен характер. Съчетава се отлично с парти настроение, насища сетивата и се радва на всеобщо одобрение.Картофен чипс с вку..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Chio
Чипс Chio с Лук и Сметана 140 г Любим мек вкус за ценители, постигнат с уникален микс от подправки. Свеж и едновременно с това богат, вкусът насища сетивата и превръща всеки резен в изкусителна хапка. Отлично хармонира с червено вино или бира, свежи безалкохолни напитки и свежи предястия.Картофен чи..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Chio
Чипс Chio с Лук и Сметана 255 г Любим мек вкус за ценители, постигнат с уникален микс от подправки. Свеж и едновременно с това богат, вкусът насища сетивата и превръща всеки резен в изкусителна хапка. Отлично хармонира с червено вино или бира, свежи безалкохолни напитки и свежи предястия.Картофен чи..
4.29лв. Без ДДС:4.29лв.
Показани от 1 до 12 от 18 (2 страници)