Меню
Кошница

Фиксове

Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Винен Кебап 38 гОбичате ли традиционни български ястия? С MAGGI® Малки тайни Винен кебап, приготвянето им вече става за много по- кратко време, без да правите компромис с вкуса, тъй като е направен с познати и обичани съставки.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето ник..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни за Пиле с Гъби в Сметанов Сос 48 гИскаш да сготвиш нещо бързо и много вкусно? Предложението на MAGGI® Малки Тайни Пиле с гъби в сметанов сос е винаги до теб да ти помогне в това да зарадваш себе си и твоите близки с нещо вкусно на трапезата.Обичаш сам да приготвяш храната си, ..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни за Пълнени Чушки 40 гПригответе вкусни пълнени чушки с кайма с неизменната помощ на MAGGI® Малки тайни Пълнени чушки с кайма. Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тайни, който ще ти даде невероятна идея да сго..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни за Пържени Кюфтета 57 гСемейството Ви обича кюфтета!? Решението на MAGGI® Малки Тайни Пържени кюфтета винаги ще бъде вашият верен помощник за перфектното Ви представяне.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тай..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни за Спагети Болонезе 51 гПренеси се в Италия с вкусни домашно приготвени спагети Болонезе. Спагетите са едни от най-любимите ястия на цялото семейство, приготвят се бързо, а с MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе, направен с познати и обичани съставки, финалният резултат е гаран..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Мусака 38 гС помощта на MAGGI® Малки Тайни Класическа Мусака имате решение за бързо и винаги вкусно ястие, което подарява на Вас и Вашето семейство удоволствието от хубавата храна.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Пиле Четири Сирена 32 гАко искате да внесете френска изтънченост във Вашата кухня, опитайте MAGGI® Малки тайни Пиле 4 сирена. Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига?Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тайни, който ще ти даде невероятна идея да сгот..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Пилешка Кавърма 36 гПриготвянето на пилешка кавърма вече е по- лесно с помощта на MAGGI®. Рецептата е лесна и бърза за изпълнение, а вкусът е познат и обичан.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тайни, който щ..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Пържоли в Гъбен Сос 30 гПриготви вкусни и сочни пържоли на фурна, с MAGGI® Малки тайни Пържоли в гъбен сос.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига?Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тайни, който ще ти даде невероятна идея да сготвиш любимото си яст..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Сочни Кюфтенца в Доматен Сос 37 гСочни изкусителни кюфтенца в лек доматен сос – лесно, бързо и любимо ястие за малки и големи. Опитай сега MAGGI® Малки тайни® за Сочни кюфтенца в доматен сос за обяд или вечеря за цялото семейство.MAGGI® Малки тайни® Сочни кюфтенца в доматен со..
1.89лв. Без ДДС:1.89лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Сочни Пържолки 44 gС новите MAGGI® Малки тайни® за Сочни пържолки ти даваме идея за неустоимо вкусни пържолки, крехки и сочни, изпечени в сос, които събуждат сетивата и галят небцето!MAGGI® Малки тайни® Сочни кюфтенца в доматен сос са идеално предложение за вечеря, която е неу..
1.89лв. Без ДДС:1.89лв.
Марка: Nestle
Фикс Maggi Малки Тайни Сочни Ребърца Пикантни 28 гMaggi Малки тайни за Сочни ребърца е най-лесният и бърз начин да получите винаги вкусни ребърца, които да бъдат сочни и невероятно ароматни, приготвени в плик за печене.Идеално предложение за направата на вечеря, която е неустоимо вкусна, направена б..
1.89лв. Без ДДС:1.89лв.
Показани от 1 до 12 от 15 (2 страници)