Меню
Кошница

Сухи

Марка: Harmony Foods
Анасон Harmony Foods Звездовиден 25 г Състав: Звездовиден АнасонУказания за употреба: С анасон се овкусяват сосове, ястия от месо, дребни сладки. Употребява се още при посипване на хляб и други печива, за приготвяне на напитки, предимно ликьори или за ароматизиране на билкови чайове. Китайската кухн..
3.99лв. Без ДДС:3.99лв.
Марка: Harmony Foods
Бахар Harmony Foods на Зърна 14 гСъставки: БахарПродуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: За овкусяване на супи, рибни и месни ястия в маринати за туршии, дивеч, риби и говеждо месо.Условия за съхранение: На сухо, при стайна температураПроизводител: М..
1.07лв. Без ДДС:1.07лв.
Марка: Picantina
Бахар Picantina 10 гБахарът е екзотична подправка със сложен аромат.Известна е в Европейската кухня с най-вече с консервиращите си качества, затова традиционно се влага в туршии и маринати.Бахарът е с лют вкус и послевкус, има загряващо действие.В смлян вид се използва за подправяне на месни супи и ..
0.49лв. Без ДДС:0.49лв.
Марка: Harmony Foods
Босилек Harmony Foods Ронен 10 гСъставки: БосилекПродуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: Подходящ за подправяне на ястия от птици, тестени изделия (пици, спагети), рибни специалитети, супи, сосове, сирена. Прибавя се 10 мин. преди края на термичната..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Harmony Foods
Бял Пипер Harmony Foods Мелничка 75 гСъстав: Бял пипер на зърнаУказания за употреба: Подходящ за подправяне на супи, ястия от по-тлъсто месо и сосове със светъл цвят, салати, пастети, кренвирши.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Harmony Foods
Бял Пипер Harmony Foods Млян 15 гСъставки: Бял ПиперПродуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: Подходящ за подправяне на супи, ястия от по-тлъсто месо и сосове със светъл цвят, салати, пастети, кренвирши.Условия за съхранение: На сухо, при стайна темпе..
0.89лв. Без ДДС:0.89лв.
Марка: Harmony Foods
Градински Чай Harmony Foods 10 гСъставки: Градински ЧайПродуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: Подправката си подхожда с домати (в доматен сос например), пици, млечни сосове, паста от боб, чесън.Условия за съхранение: На сухо, при стайна температура..
0.59лв. Без ДДС:0.59лв.
Марка: Harmony Foods
Дафинов Лист Harmony Foods 5 грСъставки: Дафинов Лист Продуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: За овкусяване на маринати, сосове, супи и месни ястия.Условия за съхранение: На сухо, при стайна температураПроизводител: Меркурий Производство и Пакетаж А..
0.49лв. Без ДДС:0.49лв.
Марка: Harmony Foods
Девесил Harmony Foods Буркан 20 гСъстав: ДевесилУказания за употреба: За рибена чорба,туршии, месни консерви и различни ястия с агнешко. Условия за съхранение: На сухо, при стайна температура.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Марка: Harmony Foods
Девесил Harmony Foods Сушен 20 гСъставки: Девесил Продуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: Подходяща подправка за салати, рибни и пилешки супи, варива, ястия от агнешко, овнешко и говеждо месо.Условия за съхранение: На сухо, при стайна температураПро..
1.09лв. Без ДДС:1.09лв.
Марка: Harmony Foods
Джинджифил Harmony Foods 10 гСъставки: Джинджифил Продуктът може да съдържа следи от глутен, синап, сусам, целина, соя.Указания за употреба: За овкусяване на сосове, ястия от месо, риба, зеленчуци, съдържащи повече целулоза. За 4 порции се слага на върха на ножа. Джинджифиллът помага при лошо хранос..
0.59лв. Без ДДС:0.59лв.
Марка: Harmony Foods
Джинджифилов Черен Пипер Harmony Foods Смлян 43 г Състав: Джинджифилов и Черен ПиперУсловия за съхранение: На сухо, при стайна температура.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
3.19лв. Без ДДС:3.19лв.
Показани от 1 до 12 от 81 (7 страници)