Меню
Кошница

Сладкарски

Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro 10 г Съставки: Набухвател - сода бикарбонат Е 500 ii), скорбяла, регулатор на киселинността - лимонена киселина Е 330, аромат.Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500 г брашно. Набухвател и ароматизант за кексове, блатове и тестени сладкиши.Условия за съхране..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro с Ванилия 10 гСъставки: Бакпулвер (сода бикарбонат, пшенично нишесте, лимонена киселина), аромати: ванилия (0,2%).Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500 г брашно. Набухвател и ароматизант за кексове, блатове и тестени сладкиши.Условия за съхранение: Да се с..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro с Ванилия и Лимон 10 гСъставки: Бакпулвер (сода бикарбонат, пшенично нишесте, лимонена киселина), аромати: ванилия (0,2%) и лимон (0,2%).Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500гр. брашно. Набухвател с аромат ванилия и лимон за тестени сладкиши и сладкарски и..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Dolce Maestro
Ванилия Dolce Maestro 4 гСъставки: ВанилияУказания за употреба: За за кремове, сладоледи, бисквити, бонбони и сладки.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
0.19лв. Без ДДС:0.19лв.
Марка: Dolce Maestro
Ванилия Dolce Maestro със Захар 6.2 гСъставки: Ванилия и захарУказания за употреба: За за кремове, сладоледи, бисквити, бонбони и сладки.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
0.19лв. Без ДДС:0.19лв.
Марка: Picantina
Ванилова Захар Picantina 10 гВанилията е една от най-разпространените подправки в кулинарията и по-специално в сладкарството. Нейният нежен аромат придава завършеност и финес на всички десерти, в които се влага.Най-често с ванилова захар се подправят кексове, плодови сладкиши, кремове.Чудесно се съч..
0.29лв. Без ДДС:0.29лв.
Марка: Dolce Maestro
Желатин Dolce Maestro 10 гСъстав: желатин - 100% животински (годен за консумация от човек)Указания за употреба: Съдържанието на пакетчето (10гр.) изсипете в 100мл. студена вода за 30 минути. Нагрейте сместа на водна баня до пълното му разтапяне. Добавете разтворения желатин към:100мл. за получаване ..
0.59лв. Без ДДС:0.59лв.
Марка: Dolce Maestro
Желин Dolce Maestro 8 гСъставки: карагенан (екстракт от червени водорасли), декстроза.Начин на употреба: Използвайте съобразно вашата рецепта.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Марка: Picantina
Индийско Орехче Picantina Мляно 5 гИндийското /мускатово/ орехче е семката на плода на вечнозелено тропическо дърво.Като подправка то е застъпено в Индийската и Азиатски кухни.Има сладко-лют вкус и сладък послевкус.У нас се ползва традиционно в сладкарството, с него се подправят тестени изделия, кре..
0.29лв. Без ДДС:0.29лв.
Марка: Dolce Maestro
Какао Dolce Maestro Нискомаслено 25 гКакао за печиваСъстав: Брашно тип 500, захар, нискомаслено какао ( %), сол.Указания за употреба: За приготвяне на изделия от маслено и козуначено тесто, пълнежи за кексове, орехови пълнежи за рула и козунаци или сосове за гарниране на мелби, плодови салати и др.П..
0.89лв. Без ДДС:0.89лв.
Какао Dolce Prima на Прах 50 г
Най-поръчвано
Марка: Dolce Maestro
Какао Dolce Prima на Прах 50 гСъстав: Какао на прах 12% масленостУказания за употреба: За приготвяне на изделия от маслено и козуначено тесто, пълнежи за кексове, орехови пълнежи за рула и козунаци или сосове за гарниране на мелби, плодови салати, шоколади, шоколадови торти и др.Производител: Меркур..
1.29лв. Без ДДС:1.29лв.
Марка: Dolce Maestro
Канела Dolce Maestro 10 гСъставки: КанелаУказания за употреба: Използва се за ароматизиране и оцветяване на десерти и пълнежи за печива.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Показани от 1 до 12 от 19 (2 страници)