Меню
Кошница

Подправки

Марка: Dolce Maestro
Амониев Бикарбонат Dolce Maestro 10 гСъставки: Амониев БикарбонатУказания за употреба: Използва се като набухвател при приготвяне на печива в сладкарството.Условия за съхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.Производител: Меркурий Производство и Пакетаж АД..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Harmony Foods
Анасон Harmony Foods Звездовиден 25 г Състав: Звездовиден АнасонУказания за употреба: С анасон се овкусяват сосове, ястия от месо, дребни сладки. Употребява се още при посипване на хляб и други печива, за приготвяне на напитки, предимно ликьори или за ароматизиране на билкови чайове. Китайската кухн..
3.99лв. Без ДДС:3.99лв.
Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro 10 г Съставки: Набухвател - сода бикарбонат Е 500 ii), скорбяла, регулатор на киселинността - лимонена киселина Е 330, аромат.Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500 г брашно. Набухвател и ароматизант за кексове, блатове и тестени сладкиши.Условия за съхране..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro с Ванилия 10 гСъставки: Бакпулвер (сода бикарбонат, пшенично нишесте, лимонена киселина), аромати: ванилия (0,2%).Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500 г брашно. Набухвател и ароматизант за кексове, блатове и тестени сладкиши.Условия за съхранение: Да се с..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Dolce Maestro
Бакпулвер Dolce Maestro с Ванилия и Лимон 10 гСъставки: Бакпулвер (сода бикарбонат, пшенично нишесте, лимонена киселина), аромати: ванилия (0,2%) и лимон (0,2%).Указания за употреба: Съдържанието е предназначено за 500гр. брашно. Набухвател с аромат ванилия и лимон за тестени сладкиши и сладкарски и..
0.39лв. Без ДДС:0.39лв.
Марка: Picantina
Балканска Ръсеница Picantina 60 гБалканска Ръсеница Picantina е класическа рецепта от билки и подправки, която чудесно допълва вкуса и аромата на ястията за всяка трапеза.Състав: Готварска сол, подправки 42,4% (червен пипер, чубрица, сминдух, чили, мащерка, ри-ган), пълнител (малтодекстрин), зеленчу..
1.29лв. Без ДДС:1.29лв.