Меню
Кошница

Основни

Марка: Laurance
Балсамов Оцет Лоранс 5 лAceto Balsamico LauranceСъстав: винен оцет(сулфити) - киселинност 6%, концентриран гроздов сок, оцветител: карамел.За директна консумация.Да се съранява при температура не по-малка от 4 градуса на хладно и тъмно място без пряка слънчева светлина.Нетно количество: 5 лПроизводи..
22.19лв. Без ДДС:22.19лв.
Марка: Krina
Био Захар Krina Тръстикова 500 гБио Захар Krina Тръстикова е нерафинирана кафява захар, отгледана по методите на биологичното земеделие и сертифицирана по Регламент 834 на ЕС. Подходяща за десерти и диетични рецепти.Производител: СуиKo ЕООД..
4.19лв. Без ДДС:4.19лв.
Марка: VEDA
Винен Оцет VEDA 700 млТози натурален хранителен продукт е получен при оцетно-кисела ферментация на вина от бяло и червено грозде. Прилага се дълбочинна технология на преработка.Съдържа 6% оцетна киселина.Всички минерални и биологично активни компоненти на виното преминават в оцета. При протичането н..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Пълдин
Винен Оцет Перущица 3 лПроизводството на винен оцет Перущица се извършва по дълбочинен метод с висока степен на автоматизация на производствения процес.Натурален продукт.Съдържа 6% оцетна киселина.Всички минерални и биологично активни компоненти на виното преминават в оцета. При протичането на..
3.79лв. Без ДДС:3.79лв.
Винен Оцет Перущица 700 мл
Най-поръчвано
Марка: Пълдин
Винен Оцет Перущица 700 млПроизводството на винен оцет Перущица се извършва по дълбочинен метод с висока степен на автоматизация на производствения процес.Натурален продукт.Съдържа 6% оцетна киселина.Всички минерални и биологично активни компоненти на виното преминават в оцета. При протичането на ал..
1.29лв. Без ДДС:1.29лв.
Захар Любекс Кристална 1 кг
Най-поръчвано
Марка: Любекс
Захар Любекс Кристална 1 кгЗахар Кристална, Любекс - бяла рафинирана захар, произведена в Български захарни заводи. Подходяща за приготвянето на традиционните български компоти, конфитюри, вино, ракии, сладкиши и др.Производител: Любекс ЕООД..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Марка: BELLA
Маргарин BELLA Класика 500 гМаргарин BELLA Класика е универсален маргарин с намалено съдържание на мазнини (вече 50%), изцяло растителен продукт, не съдържа хидрогенирани масла (основен източник на трансмастни киселини). BELLA Класика е подходящ за ежедневна употреба, за готвене и директна консумаци..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Марка: Unilever
Маргарин Калиакра Класика 250 гМаргарин с 48% мазниниМаргарин Калиакра Класика е с три растителни масла и е източник на важни ненаситени мастни киселини - линолеинова киселина (омега 6) и алфа-линолеинова киселина (омега 3 ) и витамини A, D и E, обогатена и с важни хранителни добавки като калций, ви..
1.49лв. Без ДДС:1.49лв.
Марка: Unilever
Маргарин Калиакра Класика 500 гМаргарин с 48% мазниниМаргарин Калиакра Класика е с три растителни масла и е източник на важни ненаситени мастни киселини - линолеинова киселина (омега 6) и алфа-линолеинова киселина (омега 3 ) и витамини A, D и E, обогатена и с важни хранителни добавки като калций, ви..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Марка: Unilever
Маргарин КАЛИАКРА с Вкус на Масло 400 гМаргарин Калиакра с Вкус на Масло е първият Калиакра маргарин, в който благодарение на важни мастни киселини Омега 3 и Омега 6 се комбинира масления вкус и правилното храненеМаргарина е високомаслен (60%) маргарин с вкус на масло.Подходящ е както за мазане, так..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Марка: BELLA
Маргарин Томи 250 гМаргарин Томи е без хидрогенирани мазнини и с по-ниско съдържание на мазнини (25%) и калории спрямо високомаслените маргарини и маслото.Той е по-вкусен, по-ароматен и по-плътен.Опаковка: Кутия 250 грДа се съхранява при температура: от 2°C до 10°CТрайност: 120 дниПроизводител: "Бел..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Марка: BELLA
Маргарин Томи 500 гМаргарин Томи е без хидрогенирани мазнини и с по-ниско съдържание на мазнини (25%) и калории спрямо високомаслените маргарини и маслото.Той е по-вкусен, по-ароматен и по-плътен.Опаковка: Кутия 500 грДа се съхранява при температура: от 2°C до 10°CТрайност: 120 дниПроизводител: "Бел..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Показани от 1 до 12 от 27 (3 страници)