Меню
Кошница

Зеленчуци

Марка: Bonduelle
Броколи Бондюел 400 гБроколи Бондюел e замразен продукт. Без консерванти. Броколите са истинска бомба от витамини - богати на калий, фолиева киселина, желязо. Прекрасна гарнитура за риба и по-леки меса, както и за разнообразни ястия на фурна. Един от първите зеленчуци, които се препоръчват за захран..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Марка: Bonduelle
Брюкселско Зеле Бондюел 400 гБрюкселско Зеле Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Брюкселското зеле съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С). Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Брюкселско зеле...
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Марка: Bonduelle
Зелен Грах Бондюел 400 гЗелен Грах Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно ..
3.19лв. Без ДДС:3.19лв.
Марка: Bonduelle
Зелен Фасул Бондюел Нарязан 400 гЗелен Фасул Бондюел Нарязан е замразен продукт. Без консерванти. Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж ..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Марка: Bonduelle
Карфиол Бондюел 400 гКарфиол Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Специфичните ензими, многото и разнообразни витамини и минерали, които се съдържат в карфиола, придават на този зеленчук силни антиоксидантни свойства. Приложението му е много широко и можете да дадете изцяло воля на кулинарно..
3.09лв. Без ДДС:3.09лв.
Марка: Bonduelle
Морковчета Бондюел Млади 400 гМорковчета Бондюел Млади е замразен продукт. Без консерванти. Морковите са богати на витамини от групата В и освен, че допринасят за защита от анемията, те влияят положително и на зрението. Подходящи са за всякакъв вид ястия. Веднъж размразен продуктът да не се замразяв..
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Марка: Bonduelle
Спанак Бондюел на Листа 400 гСпанак Бондюел на Листа е замразен продукт. Без консерванти. Спанакът е невероятен източник на желязо за организма. Подходящ за ризото, ястия с месо и супи. Особено улеснение е, че спанакът на Бондюел е разпределен на отделни порции.Съставки: Цели листа от спанак. Възмож..
3.39лв. Без ДДС:3.39лв.
Марка: Bonduelle
Спанак Бондюел Нарязан 400 гСпанак Бондюел Нарязан е замразен продукт. Без консерванти. Спанакът е невероятен източник на желязо за организма. Подходящ за ризото, ястия с месо и супи. Особено улеснение е, че спанакът на Бондюел е разпределен на отделни порции. Веднъж размразен продуктът да не се зам..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)