Меню
Кошница

Замразени

Марка: Bonduelle
Броколи Бондюел 400 гБроколи Бондюел e замразен продукт. Без консерванти. Броколите са истинска бомба от витамини - богати на калий, фолиева киселина, желязо. Прекрасна гарнитура за риба и по-леки меса, както и за разнообразни ястия на фурна. Един от първите зеленчуци, които се препоръчват за захран..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Марка: Bonduelle
Брюкселско Зеле Бондюел 400 гБрюкселско Зеле Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Брюкселското зеле съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С). Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Брюкселско зеле...
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Марка: Bonduelle
Грах Бондюел с Моркови на Кубчета 400 гГрах Бондюел с Моркови на Кубчета е замразен продукт. Без консерванти. Подходящ и удобен микс за ризото, ястия с месо и зеленчукови супи. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Зелен грах 50%, Моркови на кубчета 50%. Възможно е наличие..
2.69лв. Без ДДС:2.69лв.
Марка: Bonduelle
Зелен Грах Бондюел 400 гЗелен Грах Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно ..
3.19лв. Без ДДС:3.19лв.
Марка: Bonduelle
Зелен Фасул Бондюел Нарязан 400 гЗелен Фасул Бондюел Нарязан е замразен продукт. Без консерванти. Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж ..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Марка: Bonduelle
Зеленчуков Микс Бондюел 4 Сезона 400 гЗеленчуков Микс Бондюел 4 Сезона е замразен продукт. Без консерванти. Подходящ за приготвяне на ризото и зеленчукови супи. Чудесна гарнитура към ястия с месо и риба, както и за пици. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Микс от зеленч..
3.19лв. Без ДДС:3.19лв.
Марка: Bonduelle
Зеленчуков Микс Бондюел Императорски 400 гЗеленчуков Микс Бондюел Императорски е замразен продукт. Без консерванти. Комбинацията от карфиол, броколи и моркови е една от най-успешните рецепти на Бондюел. Подходяща гарнитура за всякакви видове меса, риба или просто като предястие, което предварително ..
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Марка: Bonduelle
Зеленчуков Микс Бондюел Минестроне 400 гЗеленчуков Микс Бондюел Минестроне е замразен продукт. Без консерванти. Класическият микс "минестроне" е идеален за ориз и зеленчукови супи. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Царевица (40%), моркови накубчета (20%), нарязан зелен..
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Марка: Bonduelle
Карфиол Бондюел 400 гКарфиол Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Специфичните ензими, многото и разнообразни витамини и минерали, които се съдържат в карфиола, придават на този зеленчук силни антиоксидантни свойства. Приложението му е много широко и можете да дадете изцяло воля на кулинарно..
3.09лв. Без ДДС:3.09лв.
Марка: Bonduelle
Китайски Микс Бондюел 400 гЗамразени зеленчуци за тиганКитайски Микс Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!Съставки: Кълнове от боб Мунг (мин 28%), моркови (мин 20%), червени чушки (мин 12%), праз (мин 12%), китайски гъби (мин 4%), бамбук..
3.79лв. Без ДДС:3.79лв.
Марка: Bonduelle
Мексико Микс Бондюел 400 гЗамразени зеленчуци за тиганМексико Микс Бондюел е замразен продукт. Без консерванти. Както подсказва и името му, този зеленчуков микс е един много вкусен и удобен избор за приготвянето на класическото "Ризото по мексикански". Но разбира се може да се използва и за всякакви..
3.79лв. Без ДДС:3.79лв.
Марка: Bonduelle
Морковчета Бондюел Млади 400 гМорковчета Бондюел Млади е замразен продукт. Без консерванти. Морковите са богати на витамини от групата В и освен, че допринасят за защита от анемията, те влияят положително и на зрението. Подходящи са за всякакъв вид ястия. Веднъж размразен продуктът да не се замразяв..
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Показани от 1 до 12 от 17 (2 страници)