Меню
Кошница

Ориз

Марка: Krina
Био Ориз Krina Бял 500 гБио Ориз Krina Бял е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие.С този био продукт може да приготвяте всички традиционни ястия с ориз и да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здравословна и чиста..
5.09лв. Без ДДС:5.09лв.
Марка: Krina
Био Ориз Krina Бял Бланширан 500 гБио Ориз Krina Бял Бланширан е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие. С този био продукт може да приготвяте основни ястия и гарнитури и да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здрав..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Krina
Био Ориз Krina Пълнозърнест 500 гБио Ориз Krina Пълнозърнест e богат на витамини от групата В, минерали, микроелементи и фибри.Производител: СуиKo ЕООД..
4.79лв. Без ДДС:4.79лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Баланс 800 гОриз Krina Баланс съчетава полезните хранителни качества на кафявия ориз с мекия и деликатен вкус на белия. С него може да приготвите по здравословен начин всички традиционни български рецепти с бял ориз – пълнени чушки, пиле с ориз и мляко с ориз, както и ризото. И бъдете сиг..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Балдо 1 кгОриз Krina Балдо е среднозърнест ориз и е нашето предложение за приготвянето на традиционни италиански и средиземноморски ястия и гарнитури.Производител: СуиKo ЕООД..
3.99лв. Без ДДС:3.99лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Басмати 800 гОриз Krina Басмати се отглежда в полите на Хималаите, а специфичните климатични особености на региона му придават уникален вкус и аромат. Идеалният избор, ако ще готвите по източна рецепта или имате нужда от гарнитура с характерна нотка.Производител: СуиKo ЕООД..
5.19лв. Без ДДС:5.19лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Бланширан 1 кгОриз Krina Бланширан се нарича така заради специалната хидротермична обработка, благодарение на която се запазват голяма част от хранителните вещества и витамини, намиращи се в обвивката на оризовото зърно и зародиша. Бланшираният ориз Krina e oсобено богат на витамини от гр..
2.69лв. Без ДДС:2.69лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Български 1 кгОриз Krina Български, както личи от името му, е универсален ориз, подбран от най-добрите български сортове. Подходящ е за всички традиционни наши ястия, супи и десерти.Производител: СуиKo ЕООД..
3.19лв. 2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Български Имало Едно Време 1 кгОриз Krina Български Имало Едно Време ви разказва историята на българското оризопроизводство и с гордост ви предлага български ориз, произведен в района на Пазарджик.С него може да приготвите любимите си пълнени чушки, пиле с ориз, сармички и мляко с ориз.Да..
3.69лв. Без ДДС:3.69лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Бял 1 кгОриз Krina Бял става за всички онези ястия от българската кухня, за които първо се сещаме, когато кажем ориз - пиле, чушки, сармички и др.Бял среднозърнест ориз, без глутен.Производител: СуиKo ЕООД..
2.39лв. Без ДДС:2.39лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Дългозърнест 1 кгОриз Krina Дългозърнест е сорт ориз, подходящ за екзотични азиатски рецепти. Може да приготвяте с него основни ястия или да сервирате като гарнитура.Дългозърнест, ароматен, бял ориз без глутен.Производител: СуиKo ЕООД..
3.29лв. Без ДДС:3.29лв.
Марка: Krina
Ориз Krina Европа 1 кгОриз Krina Европа е класически среднозърнест бял ориз от подбрани висококачествени европейски сортове. С него може да приготвяте традиционни ястия, да го сервирате като гарнитура или да го използвате като съставка за десерти.Производител: СуиKo ЕООД..
3.69лв. Без ДДС:3.69лв.
Показани от 1 до 12 от 22 (2 страници)