Меню
Кошница

Леща

Марка: Krina
Био Леща Krina 500 гБио Леща Krina е сертифицирана по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледана по методите на биологичното земеделие. Изберете този сорт леща, ако ще приготвяте традиционна рецепта и искате да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здравословна и чиста хран..
4.19лв. Без ДДС:4.19лв.
Марка: Krina
Леща Krina Българска 1 кгЛеща Krina Българска е подходяща е за всички български рецепти с леща, затова е добре винаги да имате един пакет в шкафа с продукти.Препоръчва се да добавите сол и домати 5 минути преди да свалите от котлона. Ако посолите в началото, е възможно да удължите времето за варене...
3.49лв. Без ДДС:3.49лв.
Леща Krina Екстра 1 кг
Най-поръчвано -36 %
Марка: Krina
Леща Krina Екстра 1 кгЛеща Krina Екстра е от този сорт леща, които взимате ако ще приготвяте традиционна рецепта и искате да сте сигурни, че ще постигнете отличен вкус без допълнителни усилия.Производител: СуиKo ЕООД..
4.69лв. 2.99лв. Без ДДС:2.99лв.
Марка: Krina
Леща Krina Имало Едно Време Българска 1 кгЛеща Krina Имало Едно Време Българска ви разказва историята на българското производство на леща и с гордост ви предлага българска леща, произведена в различни райони на Северна България. С нея може да приготвите любимите си леща чорба, леща с наденица или ле..
3.79лв. Без ДДС:3.79лв.
Марка: Krina
Леща Krina Фина Белена 500 гЛеща Krina Фина Белена е отскоро популярната у нас червена леща. Тя се сварява по-бързо от зелената леща и е подходяща за крем супи, пюрета и повечето арабски рецепти с леща.Тъй като лещата е богата на белтъчини, е желателно да я варите на тих огън, със затворен капак. Пр..
2.29лв. Без ДДС:2.29лв.
Марка: Krina
Леща Krina Френска 500 гЛеща Krina Френска е друг отскоро популярен вид леща у нас, наред с червената леща. Френска леща Krina е с тъмна шарка и е подходяща както за традиционни, така и за някои по-съвременни рецепти.Тъй като лещата е богата на белтъчини, е желателно да я варите на тих огън, със зат..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)