Меню
Кошница

Боб

Марка: Krina
Био Боб Krina Бял 500 гБио Боб Krina Бял е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие.Освен с доказано чистия си произход, този продукт ще ви изненада и с това, че се сварява само за 30 минути, без предварително накисване. Био Боб Krina ..
4.09лв. Без ДДС:4.09лв.
Марка: Krina
Боб Krina Белен 800 гБоб Krina Белен, с който приготвяте любимите рецепти с боб само за 30 минути, без да се притеснявате, че в семейството има някой с по-чувствителен стомах. Защото за разлика от другите видове боб, при Белен боб Krina люспата е внимателно премахната и почистена, което го прави мно..
6.19лв. Без ДДС:6.19лв.
Марка: Krina
Боб Krina Български Имало Едно Време 1 кгБоб Krina Български Имало Едно Време ви разказва историята на българското производство на зрял фасул и с гордост ви предлага български боб, произведен в района на Добруджа и Плевен. С него може да приготвите любимите си боб чорба, зрял фасул с наденица или бо..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Krina
Боб Krina Гигант Бял 500 гБоб Krina Гигант Бял има две изключителни предимства – големината на зърната и вкусовите качества. Препоръчваме го за салати, гювечета и други традиционни ястия.Производител: СуиKo ЕООД..
4.99лв. Без ДДС:4.99лв.
Марка: Krina
Боб Krina Гигант Шарен 300 гБоб Krina Гигант Шарен има две изключителни предимства – големината на зърната и вкусовите качества. Препоръчваме го за салати, гювечета и други традиционни ястия.Производител: СуиKo ЕООД..
3.89лв. Без ДДС:3.89лв.
Марка: Krina
Боб Krina Екстра 1 кгБоб Krina Екстра е подбран от най-добрите сортове. Има изключително мек вкус и силен аромат. Препоръчваме ви го за приготвянето на вкусни яхнии, салати и чорби.Средно голям до едър бял боб, богат на белтъчини и фибри, без глутен.Производител: СуиKo ЕООД..
6.59лв. Без ДДС:6.59лв.
Марка: Krina
Боб Krina Калипсо 500 гБоб Krina Калипсо е с характерна контрастна шарка и деликатен вкус.Тъй като Боб Krina Калипсо е богат на белтъчини, е желателно да го варите на тих огън, със затворен капак. При варене на висока температура е възможно зрънцето да се втвърди и да не омекне даже при по-продължит..
3.59лв. Без ДДС:3.59лв.
Марка: Krina
Боб Krina Маслен 800 гБоб Krina Маслен е с едри, плоски зърна с тънка ципа и наситено кремав цвят. Предпочитан е не само заради превъзходния си вкус, но и заради това, че се сварява бързо и лесно.Производител: СуиKo ЕООД..
3.89лв. Без ДДС:3.89лв.
Марка: Krina
Боб Krina Мунг 500 гБоб Krina Мунг произхожда от Азия и се употребява най-често в индийската и китайската национална кухня за приготвянето на дал и бобови кълнове или салати и ястия с месо.Боб Мунг не се накисва преди готвене, а след сваряване става леко сладък и с нежна текстура.Производител: СуиKo..
3.59лв. Без ДДС:3.59лв.
Марка: Krina
Боб Krina Салатен 500 гБоб Krina Салатен е подходящ за салати и гювечета, както и за традиционни български и чуждестранни специалитети.Едър бял боб, богат на белтъчини и фибри, без глутен.За да го приготвите, изсипете водата, в която сте накиснали боба за няколко часа, измийте го и сварете в чиста в..
2.39лв. Без ДДС:2.39лв.
Марка: Krina
Боб Krina Традиционен 1 кгБоб Krina Традиционен е подходящ за приготвяне на традиционните български ястия като яхнии, чорби и печива.При приготвянето му се препоръчва да накиснете боба в студена вода за 8-10 часа преди варене.Производител: СуиKo ЕООД..
5.89лв. Без ДДС:5.89лв.
Марка: Krina
Боб Krina Трапезен 1 кгБоб Krina Трапезен е подходящ за приготвяне на почти всички традиционни български ястия, яхнии, чорби и запечени специалитети. Дребен бял боб, богат на белтъчини и фибри, без глутен.Тъй като бобът е богат на белтъчини, е желателно да го варите на тих огън, със затворен капак. ..
4.99лв. Без ДДС:4.99лв.
Показани от 1 до 12 от 15 (2 страници)