Меню
Кошница

Варива

Марка: Harmony Light
Амарант Harmony Way Семена 150 гАмарант съдържа голям брой незаменими аминокиселини, а количеството лизин в него е три пъти по-голямо от това в другите зърнени култури. Амарантът е богат на фосфор, желязо, магнезий и калций, витамин Е. В него има голямо количество фибри, няма глутен. Съдържа още вит..
2.49лв. Без ДДС:2.49лв.
Марка: Krina
Био Боб Krina Бял 500 гБио Боб Krina Бял е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие.Освен с доказано чистия си произход, този продукт ще ви изненада и с това, че се сварява само за 30 минути, без предварително накисване. Био Боб Krina ..
4.09лв. Без ДДС:4.09лв.
Био Елда Krina 500 г
Изчерпано!
Марка: Krina
Био Елда Krina 500 гБио Елда Krina е сертифицирана по Регламент 834/ 2017 на ЕС, което е гаранция, че продуктът е отгледан по методите на биологичното земеделие. Пълнозърнеста и без глутен, тя е източник на растителни протеини, фибри, желязо, фосфор и мед.Производител: СуиKo ЕООД..
3.19лв. Без ДДС:3.19лв.
Марка: Krina
Био Леща Krina 500 гБио Леща Krina е сертифицирана по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледана по методите на биологичното земеделие. Изберете този сорт леща, ако ще приготвяте традиционна рецепта и искате да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здравословна и чиста хран..
4.19лв. Без ДДС:4.19лв.
Марка: Krina
Био Ориз Krina Бял 500 гБио Ориз Krina Бял е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие.С този био продукт може да приготвяте всички традиционни ястия с ориз и да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здравословна и чиста..
5.09лв. Без ДДС:5.09лв.
Марка: Krina
Био Ориз Krina Бял Бланширан 500 гБио Ориз Krina Бял Бланширан е сертифициран по Регламент 834 на ЕС, който гарантира, че е отгледан по методите на биологичното земеделие. С този био продукт може да приготвяте основни ястия и гарнитури и да сте сигурни, че предлагате на семейството си доказано здрав..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Krina
Био Ориз Krina Пълнозърнест 500 гБио Ориз Krina Пълнозърнест e богат на витамини от групата В, минерали, микроелементи и фибри.Производител: СуиKo ЕООД..
4.79лв. Без ДДС:4.79лв.
Марка: Krina
Боб Krina Белен 800 гБоб Krina Белен, с който приготвяте любимите рецепти с боб само за 30 минути, без да се притеснявате, че в семейството има някой с по-чувствителен стомах. Защото за разлика от другите видове боб, при Белен боб Krina люспата е внимателно премахната и почистена, което го прави мно..
6.19лв. Без ДДС:6.19лв.
Марка: Krina
Боб Krina Български Имало Едно Време 1 кгБоб Krina Български Имало Едно Време ви разказва историята на българското производство на зрял фасул и с гордост ви предлага български боб, произведен в района на Добруджа и Плевен. С него може да приготвите любимите си боб чорба, зрял фасул с наденица или бо..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Krina
Боб Krina Гигант Бял 500 гБоб Krina Гигант Бял има две изключителни предимства – големината на зърната и вкусовите качества. Препоръчваме го за салати, гювечета и други традиционни ястия.Производител: СуиKo ЕООД..
4.99лв. Без ДДС:4.99лв.
Марка: Krina
Боб Krina Гигант Шарен 300 гБоб Krina Гигант Шарен има две изключителни предимства – големината на зърната и вкусовите качества. Препоръчваме го за салати, гювечета и други традиционни ястия.Производител: СуиKo ЕООД..
3.89лв. Без ДДС:3.89лв.
Марка: Krina
Боб Krina Екстра 1 кгБоб Krina Екстра е подбран от най-добрите сортове. Има изключително мек вкус и силен аромат. Препоръчваме ви го за приготвянето на вкусни яхнии, салати и чорби.Средно голям до едър бял боб, богат на белтъчини и фибри, без глутен.Производител: СуиKo ЕООД..
6.59лв. Без ДДС:6.59лв.
Показани от 1 до 12 от 56 (5 страници)