Меню
Кошница

Телешко

Марка: Меди
Говежд Джолан с Кост Меди 1 бройВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!Говеждият джолан е сравнително жилава част от животното, която изисква бавно и продължително готвене в затворен съд. Подходящ е за супи и ястия на бавен огън. След разваряване или продължително задушава..
15.99лв. Без ДДС:15.99лв.
Марка: Меди
Телешки Джолан без Кост Меди 1 кгСупер Пресен Телешки Джолан без КостВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА по-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!За да гарантираме преснотата на телешкия джолан от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се дос..
19.99лв. Без ДДС:19.99лв.
Марка: Меди
Телешки Език Меди 1 кгВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!Телешкият език е деликатес с уникален вкус, който може да бъде приготвен по различни начини, едни от най-популярните са паниран език и език в масло. Телешкият език може да послужи за детоксикант, който съдържа..
15.99лв. Без ДДС:15.99лв.
Марка: Меди
Телешки Шол Меди 1 кгСупер Пресен Телешки ШолВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!За да гарантираме преснотата на телешкия шол от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се доставя директно от месарския ..
15.99лв. Без ДДС:15.99лв.
Марка: Меди
Телешко Бонфиле Меди 1 кгСупер Прясно Телешко БонфилеВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!За да гарантираме преснотата на телешкото бонфиле от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се доставя директно ..
39.99лв. Без ДДС:39.99лв.
Марка: Меди
Телешко Контрафиле Меди 1 кгСупер Прясно Телешко КонтрафилеВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!За да гарантираме преснотата на телешкото контрафиле от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се доставя ..
19.99лв. Без ДДС:19.99лв.
Марка: Меди
Телешко Месо за Готвене Меди 1 кгСупер Прясно Телешко Месо за ГотвенеВНИМАНИЕ! ДОСТАВКА НАЙ-РАНО НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ОТ ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА!За да гарантираме преснотата на телешкото месо за готвене от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото..
19.99лв. Без ДДС:19.99лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)