Меню
Кошница

Свинско

Марка: Меди
Бекон Меди Суров 1 кгСупер Пресен Суров БеконВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на суровия бекон от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за утре. Месото ни се доставя директно от месарския цех, пр..
9.99лв. Без ДДС:9.99лв.
Марка: Меди
Свинска Плешка без Кост Меди 1 кгСупер Прясна Свинска Плешка без КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинската плешка без кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото..
8.99лв. Без ДДС:8.99лв.
Марка: Меди
Свински Бузи Меди 1 кгСупер Пресни Свински БузиВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинските бузи от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се доставя директно от месарс..
15.99лв. Без ДДС:15.99лв.
Марка: Меди
Свински Бут без Кост Меди 1 кгСупер Пресен Свински Бут без КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинския бут без кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се дос..
10.99лв. Без ДДС:10.99лв.
Марка: Меди
Свински Врат без Кост Меди 1 кгСупер Пресен Свински Врат без КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинския врат без кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се ..
12.99лв. Без ДДС:12.99лв.
Марка: Меди
Свински Врат с Кост Меди 1 кгСупер Пресен Свински Врат с КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинския врат с кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се достав..
9.99лв. Без ДДС:9.99лв.
Марка: Меди
Свински Гърди с Кост Меди 1 кгСупер Пресни Свински Гърди с КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинските гърди с кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни се до..
9.99лв. Без ДДС:9.99лв.
Марка: Меди
Свински Джолан с Кост Меди 1 кгСупер Пресен Свински Джолан с КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинския джолан с кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за утре. Месото ни се доставя ..
8.99лв. Без ДДС:8.99лв.
Марка: ЕКО МЕС
Свински Език Еко Мес Желиран 200 гСвински желиран език с традиционен вкус и постоянно високо качество. Всички производствени процеси се извършват с най–модерно оборудване при постоянен технологичен контрол.Съставки: свински език 95%, сол 2%, желатин, смес от подправки в променливо съотношение, консе..
3.99лв. Без ДДС:3.99лв.
Марка: Меди
Свински Котлети с Кост Меди 1 кгСупер Пресни Свински Котлети с КостВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!За да гарантираме преснотата на свинските котлети с кост от фирма Меди и за да получите супер прясно месо, приемаме поръчки най-рано от днес за вдругиден. Месото ни..
9.99лв. Без ДДС:9.99лв.
Марка: Меди
Свински Крачета Меди 1 кгВНИМАНИЕ! Доставка най-рано на по-следващия ден от деня на поръчката!Със свински крачета могат да се приготвят не една и две вкусни манджи и супи стига да сте почитатели на подобни традиционни гозби, катомезе от свински крачета, супа от свински крачета, шкембе-чорба и още мн..
4.59лв. Без ДДС:4.59лв.
Свински Охладени Котлети 1 кгСвинските котлети се приготвят лесно и за приготвянето им съществуват много голямо разнообразие от рецепти. Месото им е сочно и ястията с тях са много вкусни.Месото от свински котлети съдържа много полезни за здравето витамини и микроелементи.Хранителна информация за сви..
8.99лв. Без ДДС:8.99лв.
Показани от 1 до 12 от 21 (2 страници)