Меню
Кошница

За нас

ПАЗАРИТО е ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА ЗА ПАЗАРУВАНЕ И ПОРЪЧКА НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И СТОКИ ЗА БИТА, която обслужва жителите на ЦЯЛАТА СТРАНА, когато стоките, които поръчвате, не се нуждаят от специален температурен режим, като охладени продукти, дълбоко замразени продукти, замразени храни, месо, яйца, млечни продукти, морски продукти и др. Такива хранителни продукти се доставят единствено на жителите на град Пловдив и близките населени места.

Целта на ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА е максимално да улесни седмичното пазаруване и начина на живот на хората, като им спести време за тях и техните семейства. Доставките се правят директно до дома или до офис на Еконт, удобен на клиента!

Доставката на продуктите със специален температурен режим  се изпълнява с хладилни автомобили, преминали проверка и получили разрешителни от "Агенция Безопастност на Храните". Така продуктите остават свежи и добрите им качества са напълно запазени.

В онлайн платформата ни може да откриете разнообразие от артикули, предимно хранителни продукти и стоки за бита, от различно естество:

- пресни меса и риба, колбаси, млечни продукти, салати; замразени продукти - полуфабрикати, зеленчуци, сладолед; хляб  и тестени изделия; захарни и пакетирани продукти - сосове, консерви, подправки, зърнени закуски, различни варива, брашно, захар, сол и още много други продукти - асортимент, който ежемесечно се обновява и разширява.

Защо да изберете PAZARITO.COM за вашите седмични покупки?

Защото:

•    Знаете откъде идват Вашите продукти – винаги от доказани производители на храни или официалните им в България дистрибутори;

•    Продуктите се събират в деня на доставката - за да бъдат свежи и пресни, все едно Вие ги купувате;

•    Може да пазарувате 7 дни в седмицата и да изберете час на доставка до Вашата врата, когато на Вас Ви е удобно; Поръчка направена до 13 часа, може да бъде доставена в същия ден след 16:30 ч;

•    Всички продукти са на цени както в най-добрите супермаркети - без голяма надценка, като организираме с производителите изключително изгодни промоции за нашите клиенти;

•    Плащането се извършва в брой при доставка;

•    Можете да поръчате продукт, който отсъства в ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА, но Ви е любим и го пазарувате редовно - ние ще го добавим към поръчката Ви и ще го добавим в асортимента ни;

•    Може да откажете поръчката си, ако в нея нещо Ви притеснява; може да върнете продукт, който не Ви допада, като ние ще Ви предложим да го заменим с друг или да възстановим сумата платена за него;

•    Може да добавите продукт към направената си поръчка, до 9 ч сутринта в деня на Вашата доставка;

Защото с PAZARITO.COM е по-лесно, по-удобно и Ви спестява време!

За пръв път в Пловдив PAZARITO.COM може да осигури на гражданите толкова голямо разнообразие от артикули на хранителни стоки.

Кой стой зад проекта PAZARITO.COM?

Екипът ни е изграден от млади и ентусиазирани професионалисти, чиято главна цел е да предложат възможно най-качествената услуга!

Така Вашето ежедневие ще е много по-леко. Ние държим на постоянната и приятелска връзка с клиентите, защото така много по-добре откликваме на техните желания, предпочитания и въпроси.

Можете да разчитате на нашето съдействие за всички Ваши притеснения!

PAZARITO.COM Ви пожелава Приятно Пазаруване!