Меню
Кошница

Доставка

ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА PAZARITO.COM обслужва жителите на ЦЯЛАТА СТРАНА, когато стоките, които поръчвате, не се нуждаят от специален температурен режим, като охладени продукти, дълбоко замразени продукти, замразени храни, месо, яйца, млечни продукти, морски продукти и др. Такива хранителни продукти се доставят единствено на жителите на град Пловдив и близките населени места.

Доставките за цялата страна на стоки, които не изискват специален температурен режим, се извършват по Еконт, чрез наложен платеж, според тарифата за доставка на куриерската фирма. Цена за доставка от наша страна няма, единствено се налага да заплатите таксата на куриерската фирма.

Поръчаните продукти ще бъдат доставени директно до дома Ви или до офис на Еконт.

Доставките за град Пловдив и близките населени места се извършва чрез собствен транспорт със специален температурен режим.

КОГА ДОСТАВЯМЕ

(Важи само за град Пловдив и близките населени места.)

Часовите диапазони, между които можете да избирате доставка на покупките си, са показани в таблицата: 

•    12:00 до 14:00 часа
•    14:00 до 16:00 часа
•    16:00 до 18:00 часа
•    18:00 до 20:00 часа

Направените поръчки в онлайн платформата ни се приемат ежедневно.


Ако поръчате до 13 часа, то можете да получите поръчката си на същия ден след 16:30 часа следобед! Доставките се извършват ежедневно, от понеделник до неделя, като часовете, в които можете да избирате да Ви бъдат доставени покупките са от 12:00 на обяд до 20:00 вечерта.


КАК ДОСТАВЯМЕ


Когато завършите покупките си в PAZARITO.COM и изберете свободен часови диапазон – нашите любезни и отзивчиви служители ще доставят Вашите продукти точно до вратата на дома или офиса Ви. Нашите автомобили са преминали проверка и имат регистрация в Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). С тях Вашите продукти ще Ви бъдат доставени във вида, в който бихте ги закупили от любимия супермаркет – свежи и пресни!


КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА

 Направените поръчки в онлайн платформат могат да бъдат заплатени чрез:

  • Наложен платеж в брой при доставка

Нашата минимална стойност за поръчка на продукти и доставка е 20 лева!

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв за град Пловдив!

Цената на доставка до дома или офиса Ви е фиксирана и не се променя:

3 лв.

ВАЖНО! Когато теглото на вашите покупки превишава лимита ни от 30 килограма, ние начисляваме допълнителна такса за доставката в размер на 0,20 лева за всеки килограм над тези 30 килограма лимит. Тежест на продуктите се начислява в следните категории:

  • Плодове или зеленчуци;

  • Стоки от първа необходимост, като сол или захар;

  • Разнообразни напитки;