Меню
Кошница

Коса

Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Авокадо и Мляко 400 млБалсам за коса Aroma Fresh Авокадо и Млякоe създаден специално за нуждите на сухата коса. Обогатен с мляко за дълбока хидратация и масло от авокадо за жизненост и мекота на косата.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Бадем и Мляко 400 млБалсам за коса Aroma Fresh Бадем и Мляко e създаден специално за нуждите на увредената коса. Обогатен с мляко, източник на протеини и витамини, което подобрява структурата и плътността на косъма и бадемово масло за блясък и мекота на косата.Производител..
2.60лв. Без ДДС:2.60лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Мед и Мляко 400 млБалсам за коса Aroma Fresh Мед и Мляко, създаден за специалните нужди на тънката и слаба коса, обогатен с пчелен мед, който подхранва косъма в дълбочина, и придава на косата блясък, жизненост и мекота.Производител: Арома АД..
2.60лв. Без ДДС:2.60лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Мляко и Алое 400 млБалсам за коса Aroma Fresh Мляко и Алое, подходящ за всеки тип коса, обогатен с алантоин. Нежно почиства косата, като я хидратира, възстановява и я поддържа жива и бляскава.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Мляко и Арган 400 млБалсам за коса Aroma Fresh Мляко и Арган, подходящ за всеки тип коса. Обогатен с мляко за здрава и жизнена коса и арганово масло за дълбоко подхранване и хидратация.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Fresh Невен 400 млБалсам Aroma Fresh Невен, предназначен за нормална коса, подобряващ структурата на косъма, придаващ и мекота и гладкост. Обогатен с витамин Е, който има силно анти-оксидантно действие. Подхранва и омекотява косата като укрепва косъма и улеснява разресването.Про..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Natural 500 млБалсам Aroma Natural за всеки тип коса обогатен с екстракт от Лайка и Витамин РР. Богатата и високо ефективна формула подхранва косъма в дълбочина и го хидратира. Косата е със здрав, бляскав вид и лесна за разресване.Производител: Арома АД..
2.39лв. Без ДДС:2.39лв.
Марка: Aroma
Балсам за Коса Aroma Natural Невен 500 млБалсам Aroma Natural Невен за суха коса. Възстановява структурата на сухата коса, улеснява разресването и придава на косата блясък, еластичност и мекота.Производител: Арома АД..
2.39лв. Без ДДС:2.39лв.
Марка: Aroma
Шампоан Aroma Fresh Авокадо и Мляко 400 млШампоан Aroma Fresh Авокадо и Мляко e създаден специално за нуждите на сухата коса. Обогатен с мляко за дълбока хидратация и масло от авокадо за жизненост и мекота на косата.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Шампоан Aroma Fresh Арган и Мляко 400 млОбогатен с мляко за здрава и жизнена коса и арганово масло за дълбоко подхранване и хидратация.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Шампоан Aroma Fresh Бадем и Мляко 400 млШампоан Aroma Fresh Бадем и Мляко e създаден специално за нуждите на увредената коса. Обогатен с мляко, източник на протеини и витамини, което подобрява структурата и плътността на косъма и бадемово масло за блясък и мекота на косата.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Aroma
Шампоан Aroma Fresh Коприва 400 млШампоан Aroma Fresh Коприва, специално разработен  за мазна коса, обогатен с витамин РР. Придава на косата обем, жизненост и блясък.Производител: Арома АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Показани от 1 до 12 от 83 (7 страници)