Меню
Кошница

Тоалетна

Марка: Bref
Ароматизатор Bref Color Activ Евкалипт 50 гВидима чистота и свежест дори между пусканията на водатаС Bref Color Aktiv вие със сигурност ще постигнете чистота и свежест дори и между пусканията на водата! Наистина, Bref Color Aktiv и неговите 4 топчета предоставят почистваща пяна, дейстие срещу котлен..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Color Activ Лавандула 50 гСилно почистващо действие с най-успешната иновация от последните години!Формулата за почистване се бори срешу котлен камък, освежава и хигиенизира тоалетната дори между пусканията на водата. Сега с иновативна цветна вода! С Bref Color Aktiv вие със сигурно..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Color Activ Лимон 50 гВидима чистота и свежест дори между пусканията на водатаС Bref Color Aktiv вие със сигурност ще постигнете чистота и свежест дори и между пусканията на водата! Наистина, Bref Color Aktiv и неговите 4 топчета предоставят почистваща пяна, дейстие срещу котлен ка..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Color Activ Океан 50 гСилно почистващо действие с най-успешната иновация от последните години!Формулата за почистване се бори срешу котлен камък, освежава и хигиенизира тоалетната дори между пусканията на водата. Сега с иновативна цветна вода! С Bref Color Aktiv вие със сигурност щ..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Color Activ Свежи Цветя 50 гВидима чистота и свежест дори между пусканията на водатаС Bref Color Aktiv вие със сигурност ще постигнете чистота и свежест дори и между пусканията на водата! Наистина, Bref Color Aktiv и неговите 4 топчета предоставят почистваща пяна, дейстие срещу кот..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref DeLuxe Деликатна Магнолия 50 гАроматизатор Bref DeLuxe е луксозен аромат за Вашата тоалетна, вдъхновен от френски парфюми.Блестяща чистота и прекрасен аромат до последното пускане на водата. Действие: Формула с 4 действия: ароматизира с деликатни аромати на френски парфюми, с актив..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref DeLuxe Магическо Лунно Цвете 50 гАроматизатор Bref DeLuxe е луксозен аромат за Вашата тоалетна, вдъхновен от френски парфюми.Блестяща чистота и прекрасен аромат до последното пускане на водата. Действие: Формула с 4 действия: ароматизира с деликатни аромати на френски парфюми, с ак..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref DeLuxe Прекрасен Жасмин 50 гАроматизатор Bref DeLuxe е луксозен аромат за Вашата тоалетна, вдъхновен от френски парфюми.Блестяща чистота и прекрасен аромат до последното пускане на водата. Действие: Формула с 4 действия: ароматизира с деликатни аромати на френски парфюми, с активна..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Duo-Activ Карибски Океан 50 млБуря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Мощна комбинация от почистване на тоалетната и освежаване в един продукт.С Duo-Aktiv се наслади на буря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Благодарение на двете си камери, Bref Duo-Aktiv ком..
2.79лв. Без ДДС:2.79лв.
Ароматизатор Bref Duo-Activ Карибски Океан Кошничка + 2 Пълнителя 3х50 мл
Най-поръчвано
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Duo-Activ Карибски Океан Кошничка + 2 Пълнителя 3х50 млБуря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Мощна комбинация от почистване на тоалетната и освежаване в един продукт.С Duo-Aktiv се наслади на буря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Благодарение на двете си к..
4.99лв. Без ДДС:4.99лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Duo-Activ Северен Бор 50 млБуря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Мощна комбинация от почистване на тоалетната и освежаване в един продукт.С Duo-Aktiv се наслади на буря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Благодарение на двете си камери, Bref Duo-Aktiv комбин..
2.39лв. Без ДДС:2.39лв.
Марка: Bref
Ароматизатор Bref Duo-Activ Северен Бор Кошничка + 2 Пълнителя 3х50 млБуря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Мощна комбинация от почистване на тоалетната и освежаване в един продукт.С Duo-Aktiv се наслади на буря от свежест и аромат с всяко пускане на водата!Благодарение на двете си каме..
4.99лв. Без ДДС:4.99лв.
Показани от 1 до 12 от 75 (7 страници)