Меню
Кошница

Стъкла

Марка: Bene
Препарат Bene за Измиване на Стъкла Професионален 5 лУниверсален препарат за измиване на стъкла и други гладки повърхности със силен антистатичен ефект. Осигурява качествено и лесно почистване, без да оставя следи след избърсване. Гарантирано бързо и ефикасно действие с минимално количество препарат..
4.59лв. Без ДДС:4.59лв.
Марка: Bene
Препарат Bene за Почистване на Стъкло 500 млБене Глас е универсален препарат за измиване на стъкла и други гладки повърхности със силен антистатичен ефект. Осигурява качествено и лесно почистване, без да оставя следи след избърсване. Гарантирано бързо и ефикасно действие с минимално количество препа..
1.19лв. Без ДДС:1.19лв.
Марка: Bene
Препарат Bene за Почистване на Стъкло Спрей 750 млБене Глас е универсален препарат за измиване на стъкла и други гладки повърхности със силен антистатичен ефект. Осигурява качествено и лесно почистване, без да оставя следи след избърсване. Гарантирано бързо и ефикасно действие с минимално количество..
1.49лв. Без ДДС:1.49лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Люляк Спрей 500 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане – открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от MEDIX GLASS, съчетана със свежо ухание като току-що откъснат люляк.Разфасовка: 500ml пълнител Подходящ за:стъклени и огледални повър..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Люляк Спрей 500 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане – открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от MEDIX GLASS, съчетана със свежо ухание като току-що откъснат люляк.Разфасовка: 500ml спрей Подходящ за:стъклени и огледални повърхно..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Оригинал Пълнител 500 млЗа сияен блясък на всички стъклени и гладки повърхности използвайте мощната формула с алкохол от MEDIX GLASS, съчетана с нежен аромат на момина сълза.Разфасовка: 500ml пълнителПодходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности, покрити с емайл,..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Оригинал Спрей 500 млЗа сияен блясък на всички стъклени и гладки повърхности използвайте мощната формула с алкохол от MEDIX GLASS, съчетана с нежен аромат на момина сълза.Разфасовка: 500ml спрей Подходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности, покрити с емайл, плас..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Памучен Бриз Пълнител 500 млОткрийте мощната система за почистване 3 Crystal System от MEDIX GLASS, в съчетание с нов аромат, който изпълва дома със свеж и нежен полъх, чист и мек като памук.Разфасовка: 500ml пълнител Подходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Памучен Бриз Спрей 500 млОткрийте мощната система за почистване 3 Crystal System от MEDIX GLASS, в съчетание с нов аромат, който изпълва дома със свеж и нежен полъх, чист и мек като памук.Разфасовка: 500ml спрей Подходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности, покр..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Фрезия и Ябълка Пълнител 500 млПридайте на повърхностите кристален блясък и чистота с MEDIX GLASS и освежете дълготрайно с впечатляващата комбинация от фрезия и ябълка.Разфасовка: 500ml пълнител Подходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности, покрити с емайл, плас..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Medix
Препарат за Прозорци Medix Фрезия и Ябълка Спрей 500 млПридайте на повърхностите кристален блясък и чистота с MEDIX GLASS и освежете дълготрайно с впечатляващата комбинация от фрезия и ябълка.Разфасовка: 500ml спрей Подходящ за:стъклени и огледални повърхностиповърхности, покрити с емайл, пластмаса,..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Astonish
Спрей Astonish за Прозорци 750 млСерията Astonish Premium Edition е разработена за специализирани задачи за почистване и повърхности. Препарата за почистване на прозорци и стъкло Astonish премахва мазнините, мръсотията и пръстовите отпечатъци, оставяйки прозорците чисти до блясък. Препарата предотвр..
5.39лв. Без ДДС:5.39лв.
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)