Меню
Кошница

Баня

Марка: Medix
Дезинфекциращ Спрей Medix RAZOR Bathroom за Баня 750 млДезинфекциращ спрей с бактерицидно действие, който унищожава 99,9% от всички познати микроби*, вкл. Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae. Притежава изключително ефикасна формула с активна пяна, коят..
4.19лв. Без ДДС:4.19лв.
Марка: Elvi
Почистващ Препарат Elvi за Фаянс и Инокс 500 млПочистващ препарат Елви за фаянс е ароматизиран гел за основно и регулярно почистване на санитарен фаянс. Kомбинацията от няколко вида активни вещества и киселина мощно и бързо почистват отлагания от всякакъв характер, включително от варовик и калциев к..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Марка: Medix
Почистващ Препарат Medix за Фаянс и Хромирани Повърхности 500 млС бързото и мощно действие на активната пяна, експертно ще премахнете упоритите замърсявания от котлен камък, петна от ръжда, сапунени утайки върху всички киселиноустойчиви повърхности. Благодарение на фокусираното действие на спрея с л..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Medix
Почистващ Спрей Medix за Фаянс и Хромирани Повърхности 500 млС бързото и мощно действие на активната пяна, експертно ще премахнете упоритите замърсявания от котлен камък, петна от ръжда, сапунени утайки върху всички киселиноустойчиви повърхности. Благодарение на фокусираното действие на спрея с леко..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Bene
Препарат Bene за Почистване на Емайл и Фаянс Лимон 500 гБене Абразив е прахообразен препарат за почистване на груби и силно замърсени фаянсови и емайлирани повърхности. Балансираната му формула качествено премахва груби замърсявания от всякакъв вид, като оставя приятен лимонов аромат.Производител: Б..
1.19лв. Без ДДС:1.19лв.
Марка: Bene
Препарат Bene за Почистване на Емайл и Фаянс Хлорекс 500 гБене Хлорекс е прахообразен препарат за почистване на груби и силно замърсени фаянсови и емайлирани повърхности. Неговата формула съдържа активен хлор, който прави почистването на замърсяванията още по-лесно. Оставя лек и свеж аромат след упо..
1.19лв. Без ДДС:1.19лв.
Марка: Astonish
Спрей Astonish за Почистване на Баня 750 млПочистващ препарат Astonish Bathroom Cleaner спрей за баня, 750 мл. Специална формула помага за отстраняване на нечистотиите в банята. Подходящ за употреба върху керамични, порцеланови, пластмасови и акрилни повърхности. Премахва котлен камък и петна.Указан..
5.39лв. Без ДДС:5.39лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)