Меню
Кошница

Съдове

Марка: Medix
Ароматизатор за Съдомиялна Medix Лимон 2 брояMEDIX DISHWASHER FRESHENER Lemon неутрализира неприятните миризми в съдомиялната машина и осигурява свеж и приятен аромат на лимон.Лесно поставяне в съдомиялната машинаДо 60 цикъла на измиване на съдомиялната машина (за пълнител)Опаковка: 2 бр. х 6мл.Наши..
5.39лв. Без ДДС:5.39лв.
Марка: Medix
Балсам за Съдове Medix Красиво Цвете 900 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАБалсам за съдове с нежен аромат на цветя и формула с двойно действие, която осигурява мощно измиване на съдовете, като същевременно щади кожата на ръцете.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Medix
Балсам за Съдове Medix Люляк 900 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАБалсам за Съдове Medix осигурява мощно измиване на съдовете, като същевременно е нежен към кожата на ръцете. И всичко това с ухание на ароматен Люляк.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с гъ..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Medix
Балсам за Съдове Medix Момина Сълза 900 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАБалсам за Съдове Medix осигурява мощно измиване на съдовете, като същевременно е нежен към кожата на ръцете. И всичко това с чисто и свежо ухание на момина сълза.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Medix
Балсам за Съдове Medix Пролетна Свежест 900 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАБалсам за съдове с гъста пяна за мощно измиване и завладяващ аромат на пролетна свежест. И всичко това в съчетание с мека към кожата формула.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с ..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Medix
Гел Medix Premium за Съдомиялни Машини 600 млВисококачествената система Premium Quality System осигурява кристален блясък, мощно почистване и защита на стъклото. Премахва мазнини и засъхнали петна от храна, кафе, чай и червило, като придава искрящ блясък на съдовете и приборите. MEDIX Premium Gel е ..
6.99лв. Без ДДС:6.99лв.
Марка: Medix
Препарат Medix Max Power Киви и Виолетка за Миене на Съдове 900 млМощен измиващ гел срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по съдовете. Със свежо ухание, в което се преплитат ароматни нотки на киви и виолетка.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла во..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Medix
Препарат Medix Max Power Морско Синьо за Миене на Съдове 900 млИзмиващ гел с мощна формула срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по съдовете. Със свежо морско ухание.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с гъба измийте домакинските прибори.П..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Medix
Препарат Medix Max Power Слънчев Лимон за Миене на Съдове 900 млзмиващ гел за съдове с мощно действие срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна. Със свеж аромат на лимон.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с гъба измийте домакинските прибори.П..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Medix
Препарат Medix Max Power Ябълка за Миене на Съдове 900 млИзмиващa гел-формула с мощно действие срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по съдовете. Със свеж аромат на ябълка.Разфасовка и дозировка: 900mlРазтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с гъба измийте домакинските при..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Medix
Препарат за Съдове Medix Beauty Balsam Красиво Цвете 450 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАБалсам за съдове с нежен аромат на цветя и формула с двойно действие, която осигурява мощно измиване на съдовете, като същевременно щади кожата на ръцете.Разфасовка и дозировка:450ml,Разтворете няколко капки от препар..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Марка: Medix
Препарат за Съдове Medix Beauty Balsam Люляк 450 млНОВА ПРЕМИУМ ФОРМУЛАОсигурява мощно измиване на съдовете, като същевременно е нежен към кожата на ръцете. И всичко това с ухание на ароматен Люляк.Разфасовка и дозировка:450ml,Разтворете няколко капки от препарата (1ml) в 1L топла вода и с гъба изми..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Показани от 1 до 12 от 82 (7 страници)