Меню
Кошница

Петна

Марка: ACE
Препарат за Почистване ACE Ultra Floral Perfume Спрей 750 млПрепарат за Почистване ACE Ultra Floral Perfume Спрей е почистващ препарат, предназначен да премахне и най-упоритите петна и замърсявания бързо и лесно с помощта на своята обезмаслителна формула. Препаратът съдържа белина, която осигурява л..
6.39лв. Без ДДС:6.39лв.
Марка: ACE
Препарат за Почистване ACE Ultra Spray Mousse 750 млПрепарат за Почистване ACE Ultra Spray Mousse с белина и обезмаслител осигурява ефикасност и точност на малки повърхности и за предварителна обработка на белите тъкани, за ново чувство за чистота. Отделя свеж аромат около теб.Благодарение на специа..
6.39лв. Без ДДС:6.39лв.
Марка: Astonish
Сапун Astonish за Отстраняване на Петна по Дрехи 75 гAstonish За Отстраняване на Петна по Дрехи е сапун, който лесно и ефикасно премахва петна от дрехи, килими и тапицерия. Сапунът се използва предварително преди пране, като премахва петна от кръв, масло и други замърсявания.Основни характеристики:-..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Astonish
Спрей Astonish за Премахване на Петна 750 млСпециално разработен да разтваря и отстранява различни видове петна от дрехи, килими и тапицерии. Отстранява бързо и сигурно петна от мазнини, червено вино, кафе кръв и др. Подходящ е и за устойчиви стари петна. Използва се за предварително третиране преди..
4.39лв. Без ДДС:4.39лв.
Марка: Astonish
Спрей Astonish Освежител за Тъкани 750 млНашият освежител на тъкани и платове е на ваше разположение, за да върне незабавно свежестта на трудно почистващи се килими, столове и завеси. А защо не и за освежаване на дрехи и спално бельо? Премиум версията ни също неутрализира неприятните миризми и остав..
4.79лв. Без ДДС:4.79лв.
Марка: Astonish
Спрей Шампоан Astonish за Дамаски и Килими 750 млБлагодарение на мощната си формула, препарата прониква дълбоко в тъканите, като отстранява дори най-упоритите петна от вашите килими, дамаски и тапицерии. Неутрализира неприятните миризми. Оставя приятен и свеж аромат.Начин на употреба: Проверете трай..
4.89лв. Без ДДС:4.89лв.
Марка: Vanish
Течен Препарат Vanish Whiter Whites за Бели Дрехи 1 лVanish Whiter Whites е течен препарат, който разгражда и отстранява неприятните петна от белите тъкани. Препаратът ефективно отстранява неприятните петна още след първото изпиране, оставяйки дрехите бели и свежи.Основни характеристики:Ефективно от..
9.19лв. Без ДДС:9.19лв.
Марка: Vanish
Течен Препарат Vanish Whiter Whites за Бели Дрехи 100 млVanish Whiter Whites е течен препарат, който разгражда и отстранява неприятните петна от белите тъкани. Препаратът ефективно отстранява неприятните петна още след първото изпиране, оставяйки дрехите бели и свежи.Основни характеристики:Ефективно..
1.49лв. Без ДДС:1.49лв.
Марка: Vanish
Универсален Течен Препарат Vanish Oxi Action за Отстраняване на Петна от Дрехи 1 лVanish Oxi Action е универсален препарат, предназначен да предотвратява появата на неприятни петна и тяхното отстраняване. Препаратът разгражда неприятните петна, благодарение на неговата универсална формула, която отл..
9.19лв. Без ДДС:9.19лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)