Меню
Кошница

Гъби

Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба Magic Clean Gigas Profi 1 бройДомакинска гъба с хват от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита със специален абразив за отстраняване на замърсявания. Размерът на гъбата го прави подходящ за професионална уп..
1.29лв. Без ДДС:1.29лв.
Марка: Magic Clean Premium
Домакинска Гъба Magic Clean Premium Soft Power 3 брояДомакинска гъба с дръжка, в която традиционното абразивно влакно се заменя с полиестерна мрежа. Полиестерните влакна притежават ефективна почистваща сила на металните жици и в същото време не надраскат повърхностите. Тази гъба може да почисти упор..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Magic Clean Premium
Домакинска Гъба Magic Clean Premium Антимикробна 2 брояПремиум домакинска и кухненска гъба, изработена от иновативни фибри с естествено антимикробно действие, съдържащи микрочастици от мед, които, действайки като естествена антибактериална защита, създават ефективна бариера срещу разпространението н..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба Magic Clean за Инокс 2 брояДомакинска гъба с хват от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински прибори и повърхности от..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба Magic Clean за Тефлон 2 брояДомакинска гъба с хват от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински прибори и повърхности о..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив Magic Clean Effect for Kitchen 10 брояДомакинска гъба от материал с висока плътност, който осигурява максимално разпенване на препарата. Деликатна мека част за пране, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходяща за ежедневно почистване на домакински съдове и..
2.19лв. Без ДДС:2.19лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив Magic Clean Effect for Kitchen 5 брояДомакинска гъба от материал с висока плътност, който осигурява максимално разпенване на препарата. Деликатна мека част за пране, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходяща за ежедневно почистване на домакински съдове и ..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив Magic Clean Normal 2 брояДомакинска гъба от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита със специален абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински съдове и по..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив Magic Clean Normal 3 брояДомакинска гъба от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита със специален абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински съдове и по..
1.09лв. Без ДДС:1.09лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив Magic Clean Profi 4 брояДомакинска гъба с хват от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита със специален абразив за отстраняване на замърсявания. Размерът на гъбата го прави подходящ за професионалн..
1.49лв. Без ДДС:1.49лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив и Канал Magic Clean Effect for Kitchen 1 бройДомакинска гъба от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински съд..
0.69лв. Без ДДС:0.69лв.
Марка: Magic Clean
Домакинска Гъба с Абразив и Канал Magic Clean Effect for Kitchen 2 брояДомакинска гъба от материал с висока плътност, което осигурява максимално разпенване на препарата. Нежна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящ за ежедневно почистване на домакински съд..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Показани от 1 до 12 от 15 (2 страници)