Меню
Кошница

Джин

Марка: Wint&Lila
Био Джин Wint&Lila 700 млБио Джин Wint&Lila е направен само от ръчно събрани естествени съставки. Всички растителни съставки са накиснати поотделно в 16 л стъклени буркани за период от 6 до 8 седмици, и леко дестилирани в медни казани. Без консерванти, изкуствени подсладители и ароматизанти...
56.49лв. Без ДДС:56.49лв.
Марка: Beefeater
Джин Beefeater 1 лДжин Beefeater London Dry има забележително чист вкус и подчертан хвойнов характер, балансиран със силни цитрусови нотки, което го прави идеален за консумиране с тоник по ваш избор.Съставки: Вода, неутрален спирт, хвойна, лимонена кора, семена от кориандър, бадем Севиля, портокалов..
29.99лв. Без ДДС:29.99лв.
Марка: Beefeater
Джин Beefeater 700 млДжин Beefeater London Dry има забележително чист вкус и подчертан хвойнов характер, балансиран със силни цитрусови нотки, което го прави идеален за консумиране с тоник по ваш избор.Съставки: Вода, неутрален спирт, хвойна, лимонена кора, семена от кориандър, бадем Севиля, портока..
22.99лв. Без ДДС:22.99лв.
Марка: Bickens
Джин Bickens 1 лДжин Bickens е създаден от Langley Distillery и Gruppo Campari. Марката е на пазара от 2013 година и в началото се е продавала само в Италия и Швейцария. Това което прави този джин по- различен е факта, че той е бленд от продукцията на две различни дестилерии. Реално двете рецепти са..
29.99лв. Без ДДС:29.99лв.
Марка: Bombay Sapphire
Джин Bombay Sapphire 700 млДжин Bombay Sapphire е със силен, цитрусов аромат, с ухание на свеж дестилиран алкохол и хвойна. Леко се долавят аромати и на цветя. Вкусът е плътен, мек, сгряващ, леко пиперлив с цветен привкус и нотка на хвойна. Финалът е продължителен, топъл, с балансиран привкус на кор..
39.99лв. Без ДДС:39.99лв.
Марка: Brokers
Джин Broker's London Сух 700 млДжин Broker's London е създаден от подбрани изтънчени билки, подправки и плодове от 3 континента, Broker's Gin е специално дестилиран да бъде Сух... също като английското чувство за хумор.Препоръки за употреба: Перфектно се комбинира в миксове за коктейли с розов грейп..
26.99лв. Без ДДС:26.99лв.
Марка: Bulldog
Джин Bulldog 700 млДжин Bulldog е ръчно изработен в английска дестилерия, която произвежда джин с най-високо качество от 250 години насам. Произвежда се в традиционни медни казани, използвайки 100% британска пшеница. Четворната дестилация, в комбинация с 12 екзотични билки и висококачествените съста..
37.99лв. Без ДДС:37.99лв.
Марка: Gordon's
Джин Gordon's 1 лДжин Gordon's е с уникална комбинация от хвойна, цитруси и други редки билки, която му придава неповторимия свеж вкус и богат аромат. За производството му се използват подправки и дребни плодове, които отлежават 18 дълги месеца, за да се постигне отличимият и изискан вкус на този из..
31.99лв. Без ДДС:31.99лв.
Марка: Gordon's
Джин Gordon's 700 млДжин Gordon's е с уникална комбинация от хвойна, цитруси и други редки билки, която му придава неповторимия свеж вкус и богат аромат. За производството му се използват подправки и дребни плодове, които отлежават 18 дълги месеца, за да се постигне отличимият и изискан вкус на този..
23.99лв. Без ДДС:23.99лв.
Марка: Gordon's
Джин Gordon`s Pink 1 лДжин Gordon`s Pink е идеалното питие за лежерни следобеди и незабравими вечери с приятели, за партита край басейна или на тераса със страхотна гледка. Напълни чаша тип „Копа“ до горе с лед, налей 50 ml Gordon’s Pink, добави 150 ml тоник и гарнирай с резени ягода.  Характер..
34.99лв. Без ДДС:34.99лв.
Марка: Gordon's
Джин Gordon`s Pink 700 млДжин Gordon`s Pink е идеалното питие за лежерни следобеди и незабравими вечери с приятели, за партита край басейна или на тераса със страхотна гледка. Напълни чаша тип „Копа“ до горе с лед, налей 50 ml Gordon’s Pink, добави 150 ml тоник и гарнирай с резени ягода.  Харак..
27.99лв. Без ДДС:27.99лв.
Марка: Greenall's
Джин Greenall's London Сух 700 млДжин Greenall's и тайният микс от 8 различни билки в Greenall's оформят класическия вкус на джин. Силно усещане на хвойна, балансирано от цитрусовите нотки и леката пикантност.Ръчно изработен от една от най-старите дестилерии на БРИТАНИЯ, Джийнът на Greenall остава в..
21.99лв. Без ДДС:21.99лв.
Показани от 1 до 12 от 17 (2 страници)