Меню
Кошница

Бърбън

Марка: Jim Beam
Jim Beam BlackДжим Бийм 6 годишен черен етикет 0,70 л. Истински бърбън – за по-специални поводи. Съдържа 43% алкохол. Селекция от дестилати с различна зрялост. Изключително плътен вкус. Интензивна нотка на карамел и изящни аромати на ванилия и дъб.JIM BEAM се съхранява само и единствено в бурета от ..
37.99лв. Без ДДС:37.99лв.
Jim Beam Devil's Cut
Изчерпано!
Марка: Jim Beam
Jim Beam Devil's CutДжим Бийм Devil's cut е нов, уникален премиум бърбън с дълбочина и сложност. Съдържа 45% алкохол. С богат, съблазнителен и плътен вкус - за моментите, когато сте готови да се отдадете на изкушение.В процеса на отлежаване, една част от бърбъна се изпарява и отлита от бъчвите. Мноз..
42.99лв. Без ДДС:42.99лв.
Марка: Jim Beam
Jim Beam Double OakДжим Бийм Дабъл Oук Бърбън се прави в две различни бъчви, за да даде своя богат вкус. Той е отлежавал веднъж в овъглено дъбово буре и за втори път в специална друга овъглена бъчва от бял дъб за второ узряване.Съдържание на алкохол: 43%Характерни особености при дегустация:Цвят: Зла..
45.99лв. Без ДДС:45.99лв.
Марка: Jim Beam
Jim Beam Red Stag 1 лДжим Бийм Ред Стег Блек Чери - четиригодишен бърбън с натурален черешов аромат. Съдържа 40% алкохол. Комбинация от четири годишен бърбън Jim Beam и натурални аромати. С подчертан вкус на черна череша (Black Cherry).JIM BEAM се съхранява само и единствено в бурета от бял дъб,..
44.99лв. Без ДДС:44.99лв.
Jim Beam Red Stag 700 мл
Изчерпано!
Марка: Jim Beam
Jim Beam Red StagДжим Бийм Ред Стег Блек Чери - четиригодишен бърбън с натурален черешов аромат. Съдържа 40% алкохол. Комбинация от четири годишен бърбън Jim Beam и натурални аромати. С подчертан вкус на черна череша (Black Cherry).JIM BEAM се съхранява само и единствено в бурета от бял дъб, кои..
35.99лв. Без ДДС:35.99лв.
Марка: Jim Beam
Jim Beam RyeБърбън Джим Бийм Рай - 4 годишен. Плътно уиски с интензивен ръжен аромат. Дестилира се от min. 51% ръж вместо царевица. Съдържа 40% алкохол. С акцент на прясно смлян черен пипер и плътен полу-сладък карамелен отенък. Фини нотки на ванилия и дъб.Превъзходен бърбън. Оценен с 88 точки и пър..
45.99лв. Без ДДС:45.99лв.
Jim Beam Signature Craft
Изчерпано!
Марка: Jim Beam
Jim Beam Signature CraftJim Beam Signature Craft е уникална серия бърбън, която изследва майсторството в занаятчийството на уискито с уникални и новаторски технологии, които показват най-доброто от наученото през годините при създаването на бърбъна и уискито. Съчетавайки автентична традиция с модерн..
66.99лв. Без ДДС:66.99лв.
Марка: Jim Beam
Jim Beam WhiteДжим Бийм. Класиката. Kentucky straight бърбън уиски. Най-продаваният бърбън в света. Съдържа 40% алкохол. С богат вкус. Нотки на карамел и аромат на ванилия и мед.JIM BEAM се съхранява само и единствено в бурета от бял дъб, които са обгорени преди да се използват, за да се карамелизир..
23.99лв. Без ДДС:23.99лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)