Меню
Кошница

Бутилка

Марка: Beck`s
Бира Beck's 330 млБира Beck's е една от най-светлите бири от типа Lager Beer – за този вид е характерно производството с бавна ферментация и съхранението при ниски температура. Отличава се със свеж, леко горчив вкус, както и мек послевкус.Внимание: Цената НЕ включва Амбалаж. Той ще бъде таксуван с 0..
1.59лв. Без ДДС:1.59лв.
Марка: Beck`s
Бира Beck's 500 млБира Beck's е една от най-светлите бири от типа Lager Beer – за този вид е характерно производството с бавна ферментация и съхранението при ниски температура. Отличава се със свеж, леко горчив вкус, както и мек послевкус.Внимание: Цената НЕ включва Амбалаж. Той ще бъде таксуван с 0..
1.49лв. Без ДДС:1.49лв.
Марка: Beck`s
Бира Beck's Безалкохолна 330 млБира Beck's Безалкохолна е с ниско съдържание на алкохол. Отличава се със свеж, леко горчив вкус, както и мек послевкус.Съставки: вода, ечемичен малц, хмелАлк.: 0,3% vol.Внимание: Цената НЕ включва Амбалаж. Той ще бъде таксуван с 0,25 лв. за всяка бутилка.Производител:..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Марка: Budweiser Budvar
Бира Budweiser Budvar 500 млОригиналното чешко пивоБира Budweiser Budvar се произвежда от оригинални висококачествени съставки – хмел от региона Сааз, подбран малц от Моравия, специална мая и изворна вода, добивана от артезиански кладенци на 300 метра дълбочина. Пивоварната Ческе Будейовице е единст..
1.79лв. Без ДДС:1.79лв.
Марка: Amstel
Бира Corona Extra 355 млСъставки: вода, ечемичен малц, царевица, ориз, екстракт от хмел, папаин, антиоксидант- аскорбинова киселина, стабилизатор- алгинат.Алк: 4,5% vol.Екстракт: 11,3° PНачин на употреба: За да се насладите на специалния вкус на Corona, консумирайте охладена до 5-7°CУсловия за съхра..
2.80лв. Без ДДС:2.80лв.
Марка: Erdinger
Бира Erdinger 500 млОригиналното немско пивоБира Erdinger е пшенична бира с великолепна бяла пяна. Ароматът е свеж и приканващ с плодови нотки на банан, цитрусови плодове и нотка на зърнени култури. Вкусът е добре балансиран с меко кремообразно усещане в устата и мек послевкус.Съчетание с храниСерви..
3.39лв. Без ДДС:3.39лв.
Марка: Erdinger
Бира Erdinger Dunkel 330 млОригинално немско пивоБира Erdinger Dunkel е тъмна нефилтрирана пшенична бира от Бавария. Ароматът е богат на печени и плодови нотки, получени от използвания малц и ферментация. Вкусът е кръгъл, мек и възхитително пълен.Съчетание с храниБирата върви добре с богати ястия с ..
2.59лв. Без ДДС:2.59лв.
Марка: Heineken
Heineken 0.0 330 млБезалкохолна бира Heineken® 0.0 се приготвя само от естествени съставки и известната А-мая на Heineken®. Съдържа само 69 калории, а освежаващите плодови нотки и мека основа се балансират перфектно и оставят приятен после-вкус.Heineken 0.0 предоставя поводи за консумация по всяко в..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Heineken
Бира Heineken 330 млТази зелена бутилка, червената звезда, усмихващото се „e“… като спонтанно приветствие от стар приятел. Хладна, освежаваща, висококачествена Heineken. Обичана наблизо и надалеч от 1873 г.Съдържание: ечемичен малц, вода, хмел, маяАлкохолно съдържание: 5%Производител: Загорка АД под..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Heineken
Heineken Бутилка 500 млТази зелена бутилка, червената звезда, усмихващото се „e“… като спонтанно приветствие от стар приятел. Хладна, освежаваща, висококачествена Heineken. Обичана наблизо и надалеч от 1873 г.Съдържание: ечемичен малц, вода, хмел, маяАлкохолно съдържание: 5%Производител: Загорка АД ..
1.69лв. Без ДДС:1.69лв.
Марка: Leffe
Бира Leffe Блонд 330 млСъставки: вода, ечемичен малц, царевица, пивоварен ечемик, захар, хмелАлк.: 6,6% vol.Екстракт: 15,6°PУсловия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлинаПроизводител: Anheuser-Busch inbev..
2.99лв. Без ДДС:2.99лв.
Марка: Leffe
Бира Leffe Тъмна 330 млБира Leffe е белгийска абатска бира, която се произвежда, бутилира и продава от пивоварна в Льовен, Белгия. Бирата е тъмна, силна на вкус и съдържа 6,5% алкохол. "Лефе" е с махагоново-кафяв цвят, аромат на подправки, малц и печен карамел. Вкусът е пикантен, но и сладък.Алк.: 6..
3.09лв. Без ДДС:3.09лв.
Показани от 1 до 12 от 36 (3 страници)