Меню
Кошница

Негазирани

Марка: БОМАКС
Боза Бомакс 1 лБозата се приготвя от пшеница, която се вари, а след разреждане с вода и подслаждане се подлага на млечнокисела ферментация. Тя е известна още от древността. За жителите на Балканския полуостров е една от най-старите напитки.Бозата съдържа 83% вода, 16% въглехидрати, 0.4% мазнини и 0...
1.09лв. Без ДДС:1.09лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Горски Плод 500 млСтуден Чай Fuze Tea Горски Плод е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на горски плодове. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселини: лимонена киселина и ябълчна киселина, сок от горски плодове (яг..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Студен Чай Fuze Tea Лайм и Мента 500 мл
Най-поръчвано
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Лайм и Мента 500 млСтуден Чай Fuze Tea Лайм и Мента е изненадващ фюжън от вкусове с екстракт от зелен чай и вкус на лайм и мента.Съставки: вода, захар, фруктоза, екстракт от зелен чай на прах (0,15%), лимонена киселина, сок от лайм от концентрат (0,1%), регулатор на киселинността..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Лимон и Лимонена Трева 1,5 лСтуден Чай Fuze Tea Лимон и Лимонена Трева е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на лимон и лимонена трева. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселина: лимонена киселина, екстракт от чер..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Лимон и Лимонена Трева 500 млСтуден Чай Fuze Tea Лимон и Лимонена Трева е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на лимон и лимонена трева. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселина: лимонена киселина, екстракт от че..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Манго и Ананас 1,5 лСтуден Чай Fuze Tea Манго и Ананас е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на манго и ананас. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселина: лимонена киселина, сок от манго от концентрат (0,1%), сок ..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Манго и Ананас 500 млСтуден Чай Fuze Tea Манго и Ананас е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на манго и ананас. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселина: лимонена киселина, сок от манго от концентрат (0,1%), сок..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Праскова и Хибискус 1,5 лСтуден Чай Fuze Tea Праскова и Хибискус е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на праскова и хибискус. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселини: лимонена киселина и ябълчна киселина, екстр..
2.89лв. Без ДДС:2.89лв.
Марка: Fuze Tea
Студен Чай Fuze Tea Праскова и Хибискус 500 мл Студен Чай Fuze Tea Праскова и Хибискус е безалкохолна негазирана напитка с екстракт от черен чай и вкус на праскова и хибискус. Със захари и подсладител. Пастьоризиран.Съставки: вода, захар, фруктоза, киселини: лимонена киселина и ябълчна киселина, екс..
1.39лв. Без ДДС:1.39лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)