Меню
Кошница

Вода

Газирана Вода Михалково 1,5 л
Най-поръчвано
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 1,5 лГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилате..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Газирана Вода Михалково 300 мл
Най-поръчвано
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 300 млГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилат..
0.89лв. Без ДДС:0.89лв.
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 500 млГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилат..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково Лимон 500 млГазирана Вода Михалково Лимон е със свеж аромат на лимон и единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболяв..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 1,5 лИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Изворна Вода Михалково 15 л
Най-поръчвано
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 15 лИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
5.99лв. Без ДДС:5.99лв.
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 3,5 лИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 300 млИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 500 млИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
0.69лв. Без ДДС:0.69лв.
Марка: Михалково
Изворна Вода Михалково 8 лИзворна вода Михалково е чиста планинска вода от Родопите. Извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър”.Изворна вода Михалково е ниско минерализирана вода, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.Производител: МИХАЛКОВО АД..
3.09лв. Без ДДС:3.09лв.
Марка: Devin
Минерална Вода Devin 1,5 лМинерална вода DEVIN е натурална вода от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното..
0.89лв. Без ДДС:0.89лв.
Марка: Devin
Минерална Вода Devin 11 лМинерална вода DEVIN е натурална вода от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ..
4.09лв. Без ДДС:4.09лв.
Показани от 1 до 12 от 19 (2 страници)