Меню
Кошница

Безалкохолни

Марка: БОМАКС
Боза Бомакс 1 лБозата се приготвя от пшеница, която се вари, а след разреждане с вода и подслаждане се подлага на млечнокисела ферментация. Тя е известна още от древността. За жителите на Балканския полуостров е една от най-старите напитки.Бозата съдържа 83% вода, 16% въглехидрати, 0.4% мазнини и 0...
1.09лв. Без ДДС:1.09лв.
Газирана Вода Михалково 1,5 л
Най-поръчвано
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 1,5 лГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилате..
0.99лв. Без ДДС:0.99лв.
Газирана Вода Михалково 300 мл
Най-поръчвано
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 300 млГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилат..
0.89лв. Без ДДС:0.89лв.
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково 500 млГазирана Вода Михалково е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храно­смилат..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Михалково
Газирана Вода Михалково Лимон 500 млГазирана Вода Михалково Лимон е със свеж аромат на лимон и единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболяв..
0.79лв. Без ДДС:0.79лв.
Марка: Evervess
Евервес Тоник 1,5 лЕвервес Тоник е освежаваща газирана напитка, идеален като миксер или в чаша с кубчета лед.Условия за съхранение: Съхранение на сухо и хладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина и висока температура.Производител: Куадрант Бевъриджис АД..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Absolutely Zero 500 млГазирана енергийна напитка с подсладители, съдържаща таурин, L-карнитин, кофеин, женшен и витамини от група "B".Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни жени или кърмачки (32 милиграма / 100 милилитра), не се препоръчва за хора, ..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Energy 500 млГазирана енергийна напитка, съдържаща таурин, L-карнитин, кофеин, женшен и витамини от група "B".Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни жени или кърмачки (32 милиграма / 100 милилитра), не се препоръчва за хора, които са чувствителни къ..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Енергийна Напитка Monster Mango Loco 500 мл
Най-поръчвано
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Mango Loco 500 млГазирана плодова енергийна напитка, съдържаща таурин, кофеин, L-карнитин, инозитол, витамин В, със захари и подсладител.Съставки: вода, плодов сок (15%) от концентрат (бяло грозде, манго, гуава, ябълка, ананас, плод от пацифлора маракуя, кайсия, праскова, п..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Punch 500 млГазирана енергийна напитка, съдържаща таурин, кофеин, LКарнитин, Инозитол и Витамини "В". Със Захари и Подсладител.Съставки: вода, захар, плодов сок (5.3%) от концентрат (ябълка, череша, манго, червена боровинка, банан), глюкозен сироп, въглероден диоксид, таури..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Енергийна Напитка Monster Ripper Juced 500 мл
Най-поръчвано
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Ripper Juced 500 млГазирана плодова енергийна напитка, съдържаща таурин, L-карнитин, кофеин, женшен и витамини от група "B". Със захари и подсладител. Пастьоризиран продукт.Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни жени или кърмачки (32 милиграма / 100..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Марка: Monster
Енергийна Напитка Monster Ultra 500 млГазирана енергийна напитка, съдържаща таурин, L-карнитин, кофеин, женшен и витамини от група "B". С подсладители.Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни жени или кърмачки (32 милиграма / 100 милилитра), не се препоръчва за хора, които са ..
1.99лв. Без ДДС:1.99лв.
Показани от 1 до 12 от 137 (12 страници)